Меню
Остання редакція: 20 квітня 2016

Зустріч з випускниками спеціальності «Економіка підприємства»

На святкування 40-річчя заснування економічного факультету на кафедру економіки Уманського національного університету садівництва 19 квітня завітали випускники спеціальності «Економіка підприємства».

Викладачі кафедри економіки запросили всіх бажаючих випускників, які мають змогу знайти вільний час у складному робочому графіку. Приємно бачити, що колишні студенти, а сьогодні успішні економісти, аналітики, фінансисти відкликаються на прохання рідної кафедри.

На зустрічі завідувач кафедри економіки, кандидат економічних наук, професор, заслужений працівник сільського господарства України Дмитро Костянтинович Семенда урочисто представив випускників спеціальності «Економіка підприємства» за 2006-2016 рр. та детально розповів про історію створення кафедри економіки.

Випускники обґрунтували основні вимоги, які ставлять керівники перед молодими спеціалістами та надали поради щодо успішного працевлаштування у майбутньому.

По завершенні зустрічі завідувач кафедри економіки, кандидат економічних наук, професор, заслужений працівник сільського господарства України Дмитро Костянтинович Семенда подякував випускникам за цікаві доповіді і за знайдений час у складному робочому графіку та висловив сподівання на нові зустрічі.

 

Оксана Тупчій, к.е.н., викладач кафедри економіки