Меню
Остання редакція: 16 вересня 2022

Відбулася перша зустріч зі студентами-першокурсниками

15 вересня 2022 року на факультеті економіки і підприємництва студенти-першокурсники та їхні батьки познайомилися з ректором університету та керівним складом факультету, традиціями, звичаями, дізналися про особливості організації освітнього процесу. 

 Першою студентів із такою важливою подією в житті привітала ректор університету – Олена Непочатенко і побажала їм наснаги у навчанні. На зустрічі Олена Непочатенко згадала і про студентів, які заплатили найвищу ціну за спокій і мир у наших домівках, дали можливість навчатися, здобувати нові знання для зміцнення обороноздатності держави.

На зустрічі декан факультету економіки і підприємництва Юлія Нестерчук привітала першокурсників та ознайомила студентів з традиціями, структурою факультету, особливостями організації навчальної та виховної роботи, акцентувала увагу на термінах очного і онлайн навчання, підготовки до лекційних та практичних занять, правилами поселення та проживання в гуртожитках, наявністю в університеті захисних споруд.

 Вітаючи студентів, декан факультету Юлія Нестерчук побажала успіхів у навчанні та висловила впевненість в тому, що обрані спеціальності, набуті під час навчання теоретичні та практичні знання, дозволять їм зробити блискучу професійну кар’єру та стати успішними.

Заступник декана Юрій Цимбалюк зачитав накази на формування академічних груп, призначення старост і наставників академічних груп.

Кураторами 11-пт групи за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 11-сз групи за спеціальністю 232 «Соціальне забезпечення» призначено доцентів кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Олену Жарун та Оксану Тупчій.

Під час зустрічі студенти отримали змогу ближче познайомитися з своїми одногрупниками, поспілкуватися із кураторами та отримати вичерпні відповіді на запитання, що їх хвилювали та в кінці зустрічі студенти заповнили анкетування. 

Вітаємо наших першокурсників у лавах студентів Уманського національного університету садівництва та бажаємо наполегливості, терпіння, мудрості, злагоди, миру, нових творчих злетів, відкриттів, великих перемог! Нехай для всіх учасників освітнього процесу новий навчальний рік в Уманському національному університеті садівництва буде комфортним, плідним та насиченим яскравими позитивними емоціями!

                            Оксана Тупчій, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності