Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2023

Ярмарок вакансій – найефективніший шлях до працевлаштування

Відбувся захід «Ярмарок вакансій – 2023», де студенти мали змогу почути про діяльність провідних компаній та громадських організацій, отримати практичні поради щодо працевлаштування, а також познайомитись з відкритими вакансіями. Серед учасників заходу керівники та представники провідних компаній і громадських організацій.

  Компаніями учасниками «Ярмарку вакансій – 2023» стали ПрАТ «Світ Меблів – Україна», ТОВ «ДСВ Україна», «Мережа маркетів сімейної покупки у місті Умань «Карамель», Мережа магазинів «Сільпо», AUTOMOTO.UA  медіа корпорація RIA, АТ «Ощадбанк».

Про діяльність та можливості працевлаштування в компаніях розповіли представники бізнесу та громадських організацій: Віталій ДІХТЯРЕНКО – начальник відділу збуту ПрАТ «Світ Меблів – Україна»; Олександр КОВАЛЕНКО – менеджер з розвитку продуктів ТОВ «ДСВ Україна»; Ольга ШАПОВАЛ – менеджер з персоналу «Мережі маркетів сімейної покупки у місті Умань «Карамель»; Яна ЧУПРИНА – фахівець з персоналу магазину «Сільпо»;  Михайло ГЛУШКО – головний виконавчий директор (CEO) AUTOMOTO.UA медіа корпорації RIA; Олександра СТЕПАНЮК – провідний економіст відділу клієнтів роздрібного бізнесу ТВБВ 10023/0349 АТ «Ощадбанк». Виступаючі надали контактну інформацію та перелік відкритих вакансій.

 Стейкхолдер освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Віталій ДІХТЯРЕНКО – начальник відділу збуту ПрАТ «Світ Меблів – Україна», розповівши про можливості розвитку кар'єри в сфері меблевого виробництва й продажу та зауважив, що є активні вакансії і кожен студент або випускник, який прагне працювати за фахом може спробувати надати резюме та отримати роботу. Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання.

Бажаємо здобувачам вищої освіти успішно пройти відбори, співбесіди і знайти своє робоче місце на ринку праці, працюючи на благо України, розбудову нашої економіки.

Оксана ТУПЧІЙ, доцент кафедри підприємництва,

торгівлі та біржової  діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини