Меню
Остання редакція: 22 листопада 2023

Урочисте нагородження до Дня студента

15 листопада 2023 року, факультет економіки та підприємництва провів урочисте нагородження студентів за їх виняткові успіхи, яке відбулося під час конкурсу «Міс та Містер факультету 2023»
Проведення церемонії нагородження відбулося під кінець заходу, одразу після оголошення переможців. Під час церемонії кожен номінант був урочисто запрошений на сцену, де йому було вручено почесну грамоту за високі досягнення та майстерність у відповідних сферах. Студенти кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності не стали виключенням. Серед тих, хто отримав номінації на відзнаку, були:
студент 21-пт групи – Гут Назар (за відмінні успіхи у навчанні та науковій роботі), студентка 21-сз групи – Поліщук Дар'я (за відмінні успіхи у навчанні та науковій роботі), студентки 31-пт групи – Щербакова Анжела (за сумлінне і добросовісне виконання завдань та доручень, активну участь в роботі  колективу та життєву позицію) та Онищук Зоряна (за професіоналізм, високий рівень виконавчої майстерності, пропаганду й розвиток народної творчості та популяризацію національних традицій) та студент 21-мпт - Савелюк Павло (за сумлінне і добросовісне виконання завдань та доручень, активну участь в роботі  колективу та життєву позицію).

Церемонія стала не лише виразом вдячності за досягнення, а й мотивацією та підтримкою для подальших успіхів. Все це наповнює серця університетської спільноти гордістю та відданістю, надихаючи на нові висоти.

            Олена ЖАРУН, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини