Меню
Остання редакція: 10 листопада 2021

Міжнародна співпраця з польськими партнерами

У межах співпраці за умовами договорів між  Уманським національним університетом садівництва, Академією  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim)  і  Мазовецьким державним університетом  в Плоцьку  (Mazowiecka Uczelnia Publiczna w Płocku) 10 листопада 2021 р. було продовжено курс онлайн - лекцій за участю доктора Анни Собчак.  Лекцію на тему «Академічне підприємництво» проведено для студентів факультету економіки і підприємництва, зокрема здобувачів вищої освіти спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», за участю науково-педагогічних працівників факультету. 

 

Анна Собчак зазначила актуальні питання перспективи розвитку академічного підприємництва у закладах вищої освіти та наукових установах; проаналізувала світовий досвід управління в системі вищої освіти та ключові аспекти академічного підприємництва. Також пані Анна вказала на проблеми нормативно-правового забезпечення комерціалізації науково-технічних розробок в контексті розвитку регіонального інноваційного потенціалу.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності щиро вдячний пані Анні за змістовну і цікаву лекцію. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

                                           Олена Жарун, гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність