Меню
Остання редакція: 15 грудня 2018

Студентський корпоратив

Історично склалося так, що статус новорічних свят в нашій країні дуже високий, а новорічне свято наближається… Це особливе свято, тому готуватися до нього потрібно зі світлою душею і радістю. Однак складне фінансове становище сучасного студента змушує урізати витрати, тож організувати студентський новорічний корпоратив допомагала куратор.

В Новий рік усім (і дорослим, і малим) хочеться чогось нового, цікавого...

Тож студенти 21-пт групи напряму підготовки «підприємництво, торгівля та біржова діяльність» приготували для куратора в подарунок «золоту свинку», адже Новий 2019 рік за китайським календарем - це буде рік Жовтої Земляної Свині, основними рисами характеру якої є працьовитість, оптимізм, справедливість, щирість і доброта. Олена Всеволодівна, вітаючи нас, наголосила: «В наступному році, якщо ви докладете зусиль, усі ваші прагнення здійсняться. Якщо ви впевнені в собі, і дієте відповідно з особистими знаннями і компетентністю, успіх буде на вашому боці». Для окремих студентів прозвучало застереження: «Якщо не хочете перетворитись на справжніх свиней, не варто налягати на спиртні напої».

Від куратора студенти теж отримали подаруночки – імбирне печиво з новорічною символікою (ялиночки, чобітки, сніговички, рукавички та ін.) та чарівні золоті горішки.

У Новий рік зазвичай загадують бажання. Тож студентам було запропоновано в новорічну ніч загадати бажання, відкрити чарівний горішок та дізнатись, що кожного з них чекає в наступному році. А коли будемо рік свинки проводжати, то кожний студент має розповісти, чи здійснились пророцтва, які віщувались горішком…

Під час святкування новорічного корпоративу, незважаючи на напружений сесійний період, студенти забули про проблеми, турботи, поринули в атмосферу веселощів і приємних емоцій, щоб запастися позитивною енергією на весь майбутній рік! Цьогорічний організований і проведений новорічний корпоратив стане для студентів нашої групи тим загальним приємним спогадом, до якого ми подумки повертатимемось ще не один рік, а можливо і все життя!!

 

Шановні викладачі нашого університету, прийміть від нас

щирі привітання:

 

Рік Новий — казковий час!
Хай здивує щастям Вас
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:
Будьте добрі та здорові,
Побажаємо любові,
Світла й радощів багато,
Щоб життя було, як свято!

З повагою, студенти 21-пт групи