Меню
Остання редакція: 21 квітня 2023

Розвиток електронної комерції в аграрному секторі економіки України

19 квітня 2023 року у межах співпраці з Одеським національним морським університетом та Уманським національним університетом садівництва здобувачі першого та другого освітнього рівнів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" та інші учасники зустрічі (всього близько 50 осіб) долучилися до лекції «Розвиток електронної комерції в аграрному секторі економіки України».

Доповідачем виступив  кандидат економічних наук, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національного університету садівництва  Микола КОРОТЄЄВ.

Підчас лекції усі учасники дізналися про:

- сутність та види електронної комерції;

- стан та перспективи розвитку електронної комерції в Україні;

- актуальну ситуацію в аграрному секторі нашої країни;

 - тісний взаємозв’язок аграрного сектору та морського транспорту, який є лідером у транспортуванні української сільгосппродукції на експорт.

 

Дякуємо спікеру доценту кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності УНУС  Миколі КОРОТЄЄВУ та організаторам зустрічі доценту кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності УНУС Олені ЖАРУН та доценту кафедри підприємництва та туризму Одеського НМУ   Наталії ГРЕБЕННИК!

Олена Жарун, гарант ОПП

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність