Меню
Остання редакція: 18 вересня 2018

Посвята першокурсників у студенти

07 вересня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва відбулися урочистості з нагоди Дня університету та посвяти першокурсників у студенти. 

Відбувалось чимало заходів на святі, а особливо цікавою була виставка кафедр навчального закладу. Зокрема, колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на високому рівні представив свої науково-педагогічні досягнення і здобутки: монографії, підручники, посібники, опубліковані викладачами за останні роки.

Куратором 11 пт групи 1 курсу факультету економіки і підприємництва за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» призначено кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Олену Манзій.

Студентам першого курсу бажаємо гарного навчання, активного студентського життя, пам’ятати, що студентські роки самі кращі в житті, намагайтеся прожити їх поєднуючи приємне з корисним.

Професорсько-викладацькому складу університету – плідної роботи, витримки та терпіння, нових наукових ступенів та наукових звань.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності