Меню
Остання редакція: 02 березня 2023

Актуальні поради для створення та збереження гармонійних стосунків

28 лютого відбулась онлайн зустріч із практичним психологом Валентиною МАЗУРЕНКО на тему: «Психологія стосунків» для здобувачів освіти та викладачів факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету.

Під час вебінару була надана цікава та важлива інформація про створення гармонійних та комфортних стосунків між людьми. Ми дізнались про важливість розмови з партнером та як позбутися недомовленостей та непорозумінь, що стають на шляху закоханих. Ми також дізнались, як важливо зберігати стосунки, навіть якщо існують різниці в поглядах.  Було розглянуто й інші важливі складові ідеальних відносин, як взаємність між людьми і спільна праця для їх збереження.

Висвітлено поняття 5 мов любові, якими люди розуміють і передають свої почуття. Для того, щоб більш детально розглянути цю тему, була надана рекомендація прочитати однойменну книгу Гарі Чепмена.

 Також ми отримали практичний досвід під час дискусій, учасники конференції мали змогу задати запитання, які їх хвилювали, та дізнатись думку практичного психолога.

Дякуємо за корисну та цікаву інформацію Валентині МАЗУРЕНКО!

 

                                                                                                                Дар'я ПОЛІЩУК, студентка 11-сз групи