Меню

180-річниця від дня заснування Уманського національного університету садівництва

Уманський національний університет садівництва пройшов великий шлях становлення та розвитку. З року в рік зростає авторитет університету як флагману освіти і науки, як лідера у підготовці кадрів високої якості та кваліфікації. Безсумнівна роль і вагомий внесок у вихованні молодого покоління належить потужному професорсько-викладацькому складу, серед яких шановані професори та доктори наук, доценти та кандидати наук, видатні освітяни та науковці.

Система безперервної підготовки науково-педагогічних працівників сприяє передачі досвіду між поколіннями вчених та викладачів. Навчальний процес невпинно удосконалюється, модернізується і все більше відповідає вимогам світового академічного простору.

День народження університету – наше спільне свято, добра нагода оглянутися на пройдений шлях, згадати здобутки і досягнення професорсько-викладацького складу  університету, насолодитися концертною програмою, поспілкуватися у неформальній обстановці.

Щиро вітаємо наш університет із 180-річчям! Уманський національний університет садівництва займає гідну позицію серед вищих закладів освіти нашої Держави і цей ювілей — ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю викладачів університету. Багато вчених і викладачів, тисячі його випускників зробили гідний внесок у розвиток української та світової науки. Зичимо великого натхнення, наснаги, невтомного прагнення до пізнання та успіхів!

З нагоди 180-річчя та за вагомі здобутки в освітньо-науковій діяльності було нагороджено грамотою університету колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

За вагомі професійні досягнення, активну участь у підготовці наукових та науково-педагогічних кадрів, бездоганну працю та з нагоди 180-річчя університету грамотою Міністерства освіти і науки України було нагороджено доцента кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Миколу КОРОТЄЄВА.

Бажаємо всім і надалі йти в ногу з часом. Нехай Ваша сумлінна праця в ім’я університету й України залишатиметься такою ж плідною і допомагатиме успішно виховувати молоде прогресивне покоління вільної, суверенної, квітучої країни!

Оксана Тупчій, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Всі новини