Меню
Остання редакція: 20 жовтня 2016

Отримай вищу освіту в Уманському національному університеті садівництва!

У рамках виконання плану заходів із профорієнтаційної роботи Уманського національного університету садівництва 20 жовтня 2016 року кандидат економічних наук, доцент кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності Олександр Непочатенко та кандидат економічних наук, викладач кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності Оксана Тупчій відвідали Іванівську ЗОШ І-ІІІ ст. імені І. Рачкова та Родниківську ЗОШ І-ІІІ ст. імені Т.Г. Шевченка.

Під час проведеної зустрічі учням випускних класів шкіл були повідомлені можливості отримання вищої освіти в Уманському національному університеті садівництва. Зокрема, від викладачів університету учні дізналися про перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів та спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання, переваги навчання в Уманському національному університеті садівництва, вказали на вагому кількість осіб із вченими ступенями та званнями, які забезпечують високий професійний рівень навчально-виховного процесу, а також можливості проживання студентів у гуртожитку.

Викладачі акцентували увагу на першочерговій необхідності підготовки до ЗНО-2017, яке потребує від учнів належного рівня знань, тобто успішного його складання.

Якісно підготуватись до вступу у вищий навчальний заклад та вирішити питання вибору своєї майбутньої професії допомагає підготовче відділення Уманського національного університету садівництва. Абітурієнти вивчають поглиблено дисципліни, що виносяться на зовнішнє незалежне тестування – українську мову і літературу, іноземну мову,  математику, біологію, фізику, історію України та географію. Представники університету наголосили на тому, що по закінченню курсів підготовки до ЗНО-2017 слухачам видадуть сертифікат, який надасть додаткових 10 балів при вступі до Уманського національного університету садівництва.

Викладачами було роздано інформаційні буклети та листівки про переваги навчання в нашому університеті, вибір спеціальностей, міжнародну діяльність, структуру та систему підготовки фахівців, які нададуть можливість детальніше вивчити їх та обміркувати з батьками вибір майбутньої професії.

Школярі виявили велику зацікавленість до поданого матеріалу та наданої інформації.

                                                  Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, викладач кафедри підприємництва

                                                   торгівлі та біржової діяльності