Меню
Остання редакція: 18 квітня 2024

Вітаємо з успішним проходженням акредитації

16 квітня 2024 року відбулося засідання Національного агентства із забезпеченням якості освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та отримання сертифіката строком на 5 років.

Експертна група та галузева експертна рада за процедури акредитації відмітили, що ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в УНУС є високоякісною, добре організованою та відповідає сучасним стандартам. Ця відзнака є результатом діяльності, яка відповідає вимогам якості освітнього процесу.

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми к.е.н., доцента Олену Володимирівну Жарун, науково-педагогічних працівників, адміністрацію, структурні підрозділи університету й здобувачів вищої освіти із успішним проходженням акредитації.

Дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм!

 

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини