Меню
Остання редакція: 24 березня 2021

ОБМІН ДОСВІДОМ СПРИЯТИМЕ РЕАЛЬНИМ ЗМІНАМ У СФЕРІ ОСВІТИ І НАУКИ

У рамках святкування тижня факультету економіки і підприємництва та з метою обміну досвідом і знаннями на кафедру підприємництва, торгівлі та біржової діяльності завітала к.е.н., доцент кафедри екологічного менеджменту та підприємництва Вікторія Леонідівна Гура, яка виступила з презентацією освітньо-професійної магістерської програми "Економічна безпека підприємництва" (заочна форма навчання), що реалізується за підтримки Українського науково-технологічного центру (УНТЦ). Вона також розповіла про унікальні дисципліни, які викладаються разом з європейськими колегами, зокрема «Глобалізаційні виклики», «Міжнародні торговельні режими».

Гура В.Л. ознайомила колег з новітніми знаннями у сфері експортного контролю за товарами та технологіями подвійного використання. Було обговорено напрями майбутньої співпраці.

Учасниками наукового семінару стали декан факультету економіки і підприємництва, д.е.н, професор Юлія Олександрівна Нестерчук, завідувач кафедри, д.е.н, доцент Сергій Юрійович Соколюк та всі викладачі кафедри. Семінар був надзвичайно цікавим та змістовним, проходив у форматі дискусії та обговорення проблемних питань.  

Дякуємо колезі Вікторії Леонідівні Гурі за майстерний обмін досвідом, ділову, творчу атмосферу під час зустрічі та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

Науково-педагогічний колектив кафедри

підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

 

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини