Меню
Остання редакція: 26 вересня 2016

Університет поповнився студентами нової спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

22 вересня 2016 року в Уманському національному університеті садівництва відбулися урочистості з нагоди Дня університету та посвяти першокурсників у студенти. 

Відбувалось чимало заходів на святі, а особливо цікавою була виставка кафедр навчального закладу. Зокрема, колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на високому рівні представив свої науково-педагогічні досягнення і здобутки: монографії, підручники, посібники, опубліковані викладачами за останні роки.

Під час проведення виставки «Дарунки університетського саду» викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності ознайомили студентів першого курсу та їх батьків, колишніх випускників університету, відвідувачів виставки з історією та традиціями Уманського національного університету садівництва, перевагами нової спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», організацією навчального процесу, професорсько-викладацьким складом та досягненнями кафедри.

Студентам першого курсу бажаємо гарного навчання, активного студентського життя, пам’ятати, що студентські роки самі кращі в житті, намагайтеся прожити їх поєднуючи приємне з корисним.

Професорсько-викладацькому складу університету - плідної роботи, витримки та терпіння, нових наукових ступенів та наукових звань.

 

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини