Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2017

Здоровий спосіб життя – запорука здоров’я, успіху і щастя!

 Одним із основних напрямків виховної роботи з молоддю в Уманському національному університеті садівництва є активна популяризація здорового способу життя та занять спортом. Студенти-першокурсники кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності стали учасниками свята, присвяченого спорту, здоров’ю та дружбі, яке відзначається всьоме в Білогрудівському лісі та стало уже традиційним.

Розпочалося наше перше неформальне свято із презентації назви команди: «Сонячна команда», девізу: «Як загін ми назвемо, так із ним проживемо! Наш девіз всього три слова – посміхатися – це кльово!» та студентської пісні.

Студенти брали активну участь у різноманітних спортивних естафетах, змаганнях з футболу, волейболу… Нам дуже приємно, що студенти нашої групи здобули перемогу з футболу, а Богдан Сікорський жодному м’ячу не дав змоги «прорватися» у ворота – команду фінансистів перемогли з рахунком 6:0, команду маркетологів – 4:0.

А далі – розпалили вогнище та приготували смажену картоплю і шашлик. Під час пікніка було згадано чимало веселих історій – посмішки не зникали з облич студентів, адже сміх продовжує життя. І на завершення свята - отримали від декана факультету економіки і підприємництва Юлії Олександрівни Нестерчук грамоти та солодкі подарунки.  

Відпочинок в Білогрудівці пролетів як мить, студенти отримали масу гарних емоцій, приємних вражень. Тож наша студентська новостворена родина об’єдналася, стала сильнішою та дружнішою!

Студенти першого курсу та викладачі факультету економіки і підприємництва

Дякуємо організаторам за таке чудове свято: деканату факультету економіки і підприємництва, зокрема - заступнику декана з виховної роботи – Власюк Світлані Анатолівні та студентам-членам ради студентського самоврядування.

Наше здоров’я – у наших руках! Доброго усім здоров’я!

Студенти 11-пт групи та куратор Олена Семенда