Меню
Остання редакція: 01 березня 2016

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Економіка підприємства”

 На кафедрі економіки 29 лютого 2016 року відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економіка підприємства». Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди Уманського національного університету садівництва, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили 32 студенти ІV-V курсів факультету економіки і підприємництва.

Олімпіада зі спеціальності «Економіка підприємства» на кафедрі економіки проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців та системного вдосконалення навчального процесу, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів. Окрім того, для студентів олімпіада – це можливість перевірити себе та свої знання, це, однозначно, рух вперед, незалежно від результату, а сам факт участі – уже свого роду досягнення. 

За результатами І туру журі, у складі завідувача кафедри економіки, кандидата економічних наук, професора Дмитра Семенди, кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки Миколи Коротєєва, кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки Світлани Ткачук та викладача кафедри економіки Наталії Бленди, визначило переможців олімпіади:

І місце – Галицька Альона, студентка ІV курсу факультету економіки і підприємництва (41-е група);

ІІ місце – Дубина Марина,  студентка ІV курсу факультету економіки і підприємництва (41-е група);

ІІІ місце – Смолянець Микола, студент V курсу факультету економіки і підприємництва (52-ом група).

Вітаємо переможців та бажаємо їм якнайкраще проявити себе у наступному турі Олімпіади, яка незабаром відбудеться у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка в м. Полтаві!

Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, викладач кафедри економіки