Меню
Остання редакція: 30 квітня 2022

Проведено навчання з питань цивільного захисту

29 квітня 2022 р. відбулося навчання та перевірка знань науково-педагогічних працівників кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського НУС з питань цивільного захисту, охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки відповідно до листа МОН України № 1/4408-22 «Про просвітницькі заходи з питання уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у НС». Навчання було проведено дистанційно у форматі відеоконференції Zoom за участі науково-педагогічних працівників кафедри.

Викладачів кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності ознайомили з презентацією «Пам’ятка щодо правил поведінки (порядку дій) населення у разі виявлення підозрілого об’єкта, вибухонебезпечного предмета» та обговорили рекомендації від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які розроблені й опубліковані спільно з координатором проектів Організації з безпеки та співробітництва в Європі та в Україні.

В умовах воєнного стану в Україні кожен повинен знати, як діяти під час надзвичайних ситуацій, як правильно надати медичну допомогу, або до кого звернутись за захистом. Саме тому, проведення таких навчань є надзвичайно важливим.