Меню
Остання редакція: 16 квітня 2018

Майбутні абітурієнти завітали на кафедру підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

11 квітня 2018 р. на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національного університету садівництва відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами Гайворонського політехнічного коледжу.

Захід розпочався цікавою екскурсією по території університету для випускників Гайворонського політехнічного коледжу, яку провела к.е.н., старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Олена Манзій. З великим задоволенням гості нашого університету познайомилися з роботою наукової бібліотеки, кафедр університету, сучасними науково-дослідними навчальними лабораторіями, центра культури і виховання студентів, оранжереї, спортивного комплексу, гуртожитків та з науковими досягненнями вищого навчального закладу.

В науково-дослідній лабораторії «Інноваційно-інвестиційний розвиток АПК» на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності була проведена мультимедійна презентація. Запрошеним максимально донесено інформацію про історію, структуру Уманського НУС, факультети та спеціальності, за якими здійснюється навчання, а також про тих студентів, які за різними напрямами (наука, спорт, культура) є гордістю нашого університету та гідними прикладами для наслідування.

Викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності запросили майбутніх абітурієнтів вступати до Уманського національного університету садівництва, який лідирує в рейтингу вищих аграрних навчальних закладів, де є всі умови для навчання та відпочинку і де є можливість стати висококваліфікованим фахівцем.

По завершенню зустрічі у студентів Гайворонського політехнічного коледжу залишилося приємне враження про проведений захід, про що свідчать отримані на запитання викладачів відповіді абітурієнтів, побажання та націленість на подальшу співпрацю.

 

Оксана Тупчій, к.е.н., ст. викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності