Меню
Остання редакція: 25 вересня 2024

Ознайомлення здобувачів вищої освіти з освітньо-професійними програмами

Відбулася зустріч здобувачів вищої освіти  другого (магістерського) рівня спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» та 232 «Соціальне забезпечення» з гарантами освітньо-професійних програм:

-  «Аграрне підприємництво та агротрейдинг» – завідувачем кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, доктором економічних наук, професором кафедри Сергієм СОКОЛЮКОМ;

-  «Економіка соціального забезпечення» – доктором економічних наук, професором кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Інною ЧЕРНЕГОЮ.

На зустрічі було представлено і обговорено навчальні плани, процес вибору здобувачами вищої освіти  вибіркових дисциплін, особливості освітніх програм та їх ключові моменти. Під час зустрічі гаранти ОП ознайомили здобувачів вищої освіти із стандартами вищої освіти, процедурою дотримання академічної доброчесності, деталізували процес формування програмних результатів та компетентностей.

Гаранти ОП відповіли на всі запитання здобувачів вищої освіти  та закликали і надалі брати активну участь в обговоренні й оновленні освітньо-професійних програм.

 

Останні новини

Відкрита онлайн-лекція з навчальної дисципліни «Митні процедури та документальний супровід товарів»Читати повністю

Відкрита онлайн-лекція з навчальної дисципліни «Митні процедури та документальний супровід товарів»

25 вересня 2024 року доцентом кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Оксаною ТУПЧІЙ було проведено відкриту онлайн-лекцію на тему «Митна вартість товарів та методи її визначення» з навчальної дисципліни «Митні процедури та документальний супровід товарів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Аграрне підприємництво та агротрейдинг».

Читати повністю

Спільне лекційне заняття зі стейкхолдеромЧитати повністю

Спільне лекційне заняття зі стейкхолдером

20 вересня 2024 року у рамках плідної та тісної співпраці зі стейкхолдером, а також в межах лекційного заняття з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю бізнесу», доцент кафедри Олена ЖАРУН разом із Віталієм ДІХТЯРЕНКО – начальником відділу збуту ПрАТ «Світ Меблів – Україна» провели спільне заняття на тему: «Формування конкурентних переваг підприємства» для здобувачів вищої освіти 11 м-пт групи спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля».

Читати повністю

Семінар для здобувачів вищої освіти дистанційної форми навчанняЧитати повністю

Семінар для здобувачів вищої освіти дистанційної форми навчання

Відбувся семінар «Реалізація та особливості дистанційної форми навчання» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою-професійною програмою 232 «Економіка соціального забезпечення». Організаторами даного семінару були керівник проекту DEFEP проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Михайло МАЛЬОВАНИЙ та гарант освітньо-професійної програми 232 «Економіка соціального забезпечення» доктор економічних наук, професор Інна ЧЕРНЕГА.

Читати повністю

Всі новини