Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2021

З Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!!!

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, куратор 31- пт групи Олена Жарун провела виховну годину присвячену Дню українського козацтва, Захисника України та Покрови пресвятої Богородиці.

Вона зазначила, що вже багато років поспіль 14 жовтня ми відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов’язане із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому у часи незалежності свято Покрови почали відзначати ще і як День Українського козацтва.

           Студентки 31-пт групи, разом із своїм куратором,  привітали своїх одногрупників зі святом Захисника України і побажали щоб їм ніколи не довелося захищати свою Батьківщину, щоб над нашою ненькою Україною завжди світило сонечко і панував мир та спокій.

  У цей день хочеться побажати усім воїнам-захисникам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця. А Україні – перемоги та мирного неба. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі.

За честь і гідність України,

За волю, правду і добро

Вони боролись щохвилини,

Їх кров лилася як вино!
         Всіх ворогів вони долали,

Всі землі наші зберегли,

Завжди від лиха захищали

І гордо прапор наш несли!
         Сини Твоєї Батьківщини,

В них сила духу непоборна!

Козацтво – слава України,

Це гордість наша всенародна.

 

Олена Жарун, доцент кафедри підприємництва,

торгівлі та біржової діяльності,

 куратор 31 - пт групи