Меню
Остання редакція: 23 листопада 2023

Взяли участь у XV Всеукраїнській науковій конференції

15 листопада відбулася XV Всеукраїнська наукова конференція за міжнародною участю «Актуальні питання сучасної економіки», в якій взяли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 232 «Соціальне забезпечення», а також науково-педагогічні працівники кафедри.

 Олександр ЛЕНЧУК, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» виступив з доповіддю на тему: «Рroblems of business development during the war», науковий керівник – Олена ЖАРУН, к.е.н., доцент.

Наукова конференція пройшла в дружній атмосфері з розглядом актуальних економічних питань сьогодення.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності цінує наукові праці здобувачів освіти та підтримує їх  у проявах ініціативності, компетентності, працелюбності та у прагненні до досліджень сучасних економічних процесів.

 

Гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Олена ЖАРУН

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини