Меню
Остання редакція: 21 лютого 2020

Навчаємо аспірантів формувати взаємовідносини у науково-педагогічних колективах!

20 лютого 2020 року проводився практичним психологом університету Валентиною Мазуренко психологічний тренінг на тему: «Соціально-психологічна адаптація та майстерність професійної взаємодії в колективі», учасниками якого були викладачі та аспіранти кафедри економіки та кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

Мета тренінгу: налагодження сприятливого психологічного клімату в трудових колективах аспірантів, розвиток вміння взаємодіяти із співробітниками та студентами, пізнання майбутньої професії «з глибини».

Це здавалося не просто, але під час заняття кожний учасник мав правдиво висвітлити свої цінності в житті, розповісти про любов до своєї професії (теперішньої чи майбутньої) та про свої мрії і описати шлях їх досягнення. З допомогою Валентини Дмитрівни всі учасники із цим завданням справились на відмінно. І хоча більшість учасників прийшли на заняття, оцінивши своє самопочуття на «задовільно», залишаючи місце проведення тренінгу, оцінки були на 2-3 бали вищими.

У невимушеній атмосфері тренінгу учасники мали змогу дізнатися один про одного щось нове, прийти до розуміння та прийняття внутрішнього світу своїх колег, закріпити відчуття єдності та доброзичливого стилю спілкування у власному колективі. Щирі емоції, відкриті почуття, дружні стосунки та позитивний настрій не залишали нас!

 

Дякуємо Валентині Дмитрівні за чудово проведений час

та сподіваємось на подальшу співпрацю!

 

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі

та біржової діяльності Олена Семенда