Меню
Остання редакція: 22 вересня 2023

Затвердження тем наукових досліджень здобувачів ступеня вищої освіти доктора філософії

Відбулося засідання з питань затвердження тем дисертаційних робіт здобувачів ступеня вищої освіти доктора філософії спеціальності 076 Підприємництво та торгівля, індивідуальних планів наукової роботи аспірантів та організації навчання в аспірантурі.

Розпочала засідання декан факультету економіки і підприємництва, доктор економічних наук, професор Юлія НЕСТЕРЧУК, яка наголосила на основних принципах підготовки здобувачів ступеня вищої освіти доктора філософії в аспірантурі. Особлива увага зверталася на необхідності дотримання принципів академічної доброчесності під час навчання, виконання наукової роботи, написання та оприлюднення академічних текстів.

Здобувачі ступеня вищої освіти доктора філософії спеціальності 076 Підприємництво та торгівля представили коротку анотацію майбутніх наукових досліджень, з висвітленням актуальності теми, мети та завдань. Теми наукових досліджень викликали активне обговорення. Здобувачам наукового ступеню доктора філософії були надані рекомендації та поради щодо виконання дисертаційних робіт.

 

В результаті доповідей здобувачів ступеня вищої освіти доктора філософії та виступів наукових керівників і науковців з напрямку підготовки, теми, індивідуальні плани та звіти були затверджені.

 

доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Оксана ТУПЧІЙ

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини