Меню
Остання редакція: 02 березня 2021

Науковий семінар «Актуальні проблеми АПК» на тему «Занятість населення та її регулювання»

На кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності 25 лютого  2021 року був проведений науковий семінар на тему «Занятість населення та її регулювання». У даному семінарі брали участь стейхолдер освітньої програми спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» директор Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Скрипник Василь Федорович, викладачі факультету економіки і підприємництва, студенти факультету економіки і підприємництва. Враховуючи карантинні обмеження, семінар був проведений у режимі відеоконференції за допомогою платформи Zoom.

У своїй доповіді Скрипник Василь Федорович акцентував увагу на регулюванні ринку праці, заходах держави щодо забезпечення ефективної зайнятості населення. Досить детально була надана інформація про діяльність  державної служби занятості, перелік послуг, що надаються безробітному населенню.

Також на семінарі доповідала доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, доктор економічних наук Чернега Інна Іванівна, яка зазначила, що протягом останніх років в Україні відбулися трансформаційні процеси як на ринку праці, так і у сфері зайнятості населення. Було проведено досить детальний аналіз занятого населення, рівня зареєстрованого безробіття, причин безробіття, а також запропоновано та обґрунтовано заходи щодо підвищення рівня занятості населення.

 

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі

та біржової діяльності Олена Семенда

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини