Меню
Остання редакція: 20 вересня 2022

Відбувся науковий семінар «Актуальні проблеми АПК»

Відповідно до плану наукової роботи кафедри підприємництва, торгівлі та біржові діяльності 19 вересня 2022 р. відбувся науковий семінар «Актуальні проблеми АПК» на тему: «Оцінка ефективності та оптимізація підприємницької діяльності у агропромислових формуваннях». Семінар проведено дистанційно у форматі відеоконференції Zoom за участі науково-педагогічних працівників кафедри та здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Проблеми оцінки економічної ефективності та оптимізації підприємницької і торговельної діяльності в агропромислових формуваннях України окреслив заступник директора департаменту аналізу економічної ефективності виробничих процесів та їх оптимізації УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО Руслан Мужайло. У своїй доповіді він відзначив пріоритетні напрями розвитку агропромислового виробництва, спрямовані на його стабілізацію у сучасних умовах та забезпечення потреб населення України у продуктах харчування.

Учасники семінару активно долучилися до обговорення виступів доповідачів. Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржові діяльності щиро вдячний Руслану Мужайлу за участь у роботі наукового семінару та цікаву і змістовну доповідь.

Микола Коротєєв, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності