Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2023

Роль правосвідомості особи у запобіганні корупції

Цього тижня ми зробили акценти на формуванні не лише культури академічної доброчесності, а й антикорупційної культури здобувачів вищої освіти  першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» і 232 «Соціальне забезпечення». Так, 9 жовтня 2023 р. уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції в УНУС к.ю.н., доцент, завідувач кафедри соціально-гуманітарних наук Людмила МАШКОВСЬКА провела просвітницьку бесіду про роль правосвідомості особи у запобіганні корупції. Під час проведення заходу, учасники мали змогу поглибити та підвищити знання з питань: що вважається корупцією?, як корупція проявляється?, які чинники сприяють у запобіганні корупційних правопорушень?, яку роль відіграє правосвідомість особи у запобіганні корупційним проявам?

Зустріч пройшла в дружній атмосфері та в конструктивному діалозі. Дякуємо всім студентам, які прийняли участь у проведені заходу, а також велика подяка Людмилі МАШКОВСЬКІЙ.

Зауважимо, що такі зустрічі є корисними для формування свідомого фахівця і громадянина України, підвищують антикорупційну культуру, формують нетерпимість до корупційних дій.

 

Гарант ОПП 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Олена ЖАРУН

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини