Меню
Остання редакція: 21 квітня 2023

Спільна онлайн-лекція зі стейкхолдером освітньо-професійних програм «Аграрне підприємництво та агротрейдинг» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

7 жовтня 2022 року доцентом кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Оленою Жарун було проведено лекцію із навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства»  для здобувачів вищої освіти першого і другого освітніх рівнів зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із залученням стейкхолдера Ігора Новицького, кандидата економічних наук, генерального директора ТОВ "Об’єднана сільськогосподарська компанія" у форматі відеоконференції Zoom. 

Лектор Олена Жарун ознайомила присутніх з теоретичними основами конкурентоспроможності та методами оцінки конкурентоспроможності потенціалу бізнесу.

Стейкхолдер Ігор Новицький розкрив прикладні моделі оцінки конкурентоспроможності потенціалу бізнесу та його складові на прикладі ТОВ "Об’єднана сільськогосподарська компанія". Студенти із задоволенням слухали лекцію та ставили безліч запитань.

Щиро дякуємо Ігорю Новицькому за чудову зустріч, проявлений інтерес, висловлені побажання і надані рекомендації та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!