Меню
Остання редакція: 05 червня 2024

Благодійний забіг на підтримку ЗСУ

Воїни Збройних сил України дбають про наше життя ціною власного. І кожен зі спільноти Уманського національного університету садівництва усвідомлює важливість місії захисників і захисниць, які стоять на варті нашого щоденного спокою. 

4 червня 2024 року о 7 годині 45 хвилин на університетській площі стартував благодійний забіг на підтримку Збройним Силам України. Хвилиною мовчання вшановано Захисників та Захисниць України всіх тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє.

 Викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та здобувачі освіти спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» і 232 «Соціальне забезпечення» Уманського національного університету садівництва взяли участь в ранковій пробіжці та задонатили кошти на закупівлю води та засобів гігієни для бригад, якими опікується Громадська Організація "4.5.0 Україна".

Дякуємо організаторам та учасникам забігу за їхній внесок у спільну справу! Це чудовий спосіб популяризувати фізичну активність, дух спільноти та підтримку Збройних Сил України!

Останні новини

Всі новини