Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2023

День здоров’я

28 вересня 2023 року на факультеті економіки та підприємництва Уманського національного університету садівництва було проведено День здоров’я, щоб заохотити здобувачів вищої освіти до здорового способу життя, заняттям фізичної культури тощо.

Святкування відбувалось у формі спортивних естафет, вікторин, проведення творчих конкурсів серед всіх спеціальностей факультету, де здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 "Підприємництво та торгівля" та 232 «Соціальне забезпечення» взяли активну участь.

За проявлені спортивні здібності, пропаганду здорового способу життя, підтримку іміджу факультету економіки та підприємництва Уманського національного університету садівництва під час ХІV Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація» здобувачу вищої освіти 11-пт групи Сухотіну Максиму, а також за розкриті творчі здібності, проявлений креативний підхід під час виконання конкурсних завдань ХІV Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація» здобувачу вищої освіти 21-сз групи Басун Катерині були вручені грамоти деканом факультету економіки і підприємництва, професором Юлією НЕСТЕРЧУК.

Команда «Соколи», учасниками якої були здобувачі вищої освіти 11-пт, 21-пт, 21-сз груп отримали грамоту за проявлений колективний дух, ентузіазм й активну участь в заходах, присвячених ХІV Дню здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація» та невеличкий приз у вигляді лимонаду.

Кожен здобувач вищої освіти отримав безліч позитивних емоцій та вражень, у гарній компанії зіграв у м’яча чи то у футбол, чи у волейбол, знайшов нові знайомства та друзів, що неодмінно закарбується у пам’яті студентів назавжди.

 

Староста 21-сз групи Дар’я ПОЛІЩУК

Куратор Оксана ТУПЧІЙ

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини