Меню
Остання редакція: 02 квітня 2024

Виховна година на тему: «Вчинення насильства: чинники, наслідки, відповідальність»

02 квітня 2024 року відбулась виховна година на тему: «Вчинення насильства: чинники, наслідки, відповідальність» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» й 232 «Соціальне забезпечення». Метою заходу було ознайомити здобувачів вищої освіти з поняттям «конфлікт», «дискусія», «сварка», «обговорення», навчити знаходити шляхи розв’язування конфліктних ситуацій, бажання творити добро та вміти поважати  думку один одного, сформувати розуміння відповідальності за власні вчинки та їх наслідки, на прикладах ознайомити студентів з кримінальною відповідальністю.

Під час виховної години здобувачі вищої освіти не лише отримали нові знання, а й мали можливість обговорити власний досвід спілкування та вирішення конфліктів. Це допомогло їм краще зрозуміти важливість поваги, терпіння та компромісу у стосунках з іншими, сформулювати чіткі запитання для кращого розуміння причинно-наслідкових зв'язків і, найголовніше, вирішувати складні ситуації та робити висновки.

Культура спілкування та вміння вирішувати конфлікти мирним шляхом є запорукою успішних стосунків як у навчальному середовищі, так і в житті загалом.

Завдяки спільному обговоренню конструктивних способів вирішення конфліктів, здобувачі вищої освіти зможуть краще зрозуміти себе, свої сильні та слабкі сторони у конфлікті та працювати над самовдосконаленням. 

                                                                                                                                                                                                                                                               Оксана ТУПЧІЙ, куратор 21-сз, 11 к-сз, 11 б-сз груп

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини