Меню

Першокурсники змагались у турнірі з настільного тенісу

Настільний теніс, або пінг-понг, є одним із найпопулярніших видів спорту у світі завдяки своїй динаміці, доступності та захопливим матчам. Турніри з настільного тенісу привертають увагу не лише спортсменів, а й глядачів, які захоплюються майстерністю гравців, їхньою швидкістю реакції та вмінням контролювати гру на столі.

В Уманському національному університеті садівництва відбувся тенісний турнір, в якому взяли участь всі бажаючі здобувачі вищої освіти. Змагання відкрив випускник університету, майстер спорту міжнародного класу Ярослав ЖМУДЕНКО, учасник Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, який представляв Україну. Здобувачі вищої освіти 11-пт групи зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» взяли участь у турнірі з настільного тенісу та зайняли призові місця:

І місце - Карина КОЛОМІЄЦЬ,

ІІІ місце - Аліна ПРОЦЕНКО.

Переможцям вручили кубки та медалі.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів й високих спортивних досягнень!

 Такі змагання сприяють розвитку спорту, популяризації здорового способу життя та залученню нових учасників до настільного тенісу. Незалежно від рівня змагань – аматорського чи професійного – турніри завжди є важливою частиною спортивної культури та способом підвищення майстерності гравців.

                                        Єлізавета Поворозник, студентка 11-пт групи

                                       Оксана ТУПЧІЙ, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, куратор 11-пт

 

Останні новини

Всі новини