Меню
Остання редакція: 15 жовтня 2018

Знайомство з нашим університетом

11-12 жовтня до нас у гості завітало чимало школярів, їх батьків, учителів та просто охочих дізнатись про наш університет. Відвідування Дня відкритих дверей дає змогу гостям дізнатися про систему освіти в Уманському НУС, правила прийому до ВУЗу, факультети та спеціальності.

Гості заходу з цікавістю заслухали розповіді студентів-другокурсників: Лілії Руденко, Ірини Поштарюк, Євгена Зайчука, Анастасії Шалацької про спеціальність «підприємництво, торгівля та біржова діяльність», переглянули відео, які містили в собі цікаву інформацію про веселе і незабутнє студентське життя. Під час знайомства з університетом, відвідувачі розуміли, що насичене та цікаве життя студентам в Уманському НУС забезпечене! 

Змістовні розповіді та презентації кафедр, цікаві екскурсії, історичні факти та легенди, з якими гості знайомляться під час таких заходів створюють незабутню подію осіннього дня, проведеного в УНУС, а веселі конкурси та чудові подарунки покращують їх настрій.

На нашій кафедрі учасники заходу ласували смачними круасанами, цукерками, кавою та чаєм, що додало домашньої атмосфери відвідувачам Дня відкритих дверей.

А для науково-педагогічного колективу Уманського НУС День відкритих дверей – це свято, на якому ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю. Гостинно відкриваючи двері, ми запрошуємо всіх побачити реальне життя студентів й уявити себе частиною великої університетської родини, або ж просто поринути в спогади про таке незабутнє, гарне, сповнене безтурботністю СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ!

К.е.н., ст.викладач

кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Семенда О.В.