Меню
Остання редакція: 10 листопада 2023

Спільне лекційне заняття зі стейкхолдером

09 листопада, у рамках плідної та тісної співпраці зі стейкхолдером, а також в межах лекційного заняття з дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства», доцент кафедри Олена ЖАРУН разом із Віталієм ДІХТЯРЕНКО – начальником відділу збуту ПрАТ «Світ Меблів – Україна» провели спільне заняття на тему: «Формування конкурентних переваг підприємства» для студентів 41 пт групи спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Під час зустрічі обговорили коло питань щодо сфери реалізації конкурентних переваг, видів та джерел їх формування. Професійна подача матеріалу викликали жваву дискусію у здобувачів. Також студенти були ознайомлені з історією створення ПрАТ «Світ Меблів – Україна», з особливостями його діяльності.  

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності УНУС висловлює щиру вдячність за цікаву зустріч і змістовні та цінні практичні поради Віталію Діхтяренко.

 Олена ЖАРУН, гарант ОПП

 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини