Меню
Остання редакція: 12 березня 2024

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

У період з 26.02.2024 року по 06.03.2024 року професор кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, доктор економічних наук Інна ЧЕРНЕГА пройшла міжнародне підвищення кваліфікації (вебінар) на тему «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці здобувачів освіти гуманітарних спеціальностей в країнах Європейського Союзу та Україні».

Підвищення кваліфікації, організоване ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян»,  проходило у м. Люблін, Республіка Польща у дистанційній формі.

Мета заходу: «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці здобувачів освіти гуманітарних спеціальностей в країнах Європейського Союзу та Україні» – звернути увагу освітян на питання впровадження інтерактивних технологій задля розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі та ефективного використання можливостей інтерактивних технологій у процесі змішаного навчання при підготовці здобувачів освіти гуманітарних спеціальностей в країнах Європейського союзу та Україні.

Напрями підвищення кваліфікації:

Тема №1. «Інтерактивні хмарні технології та технології змішаного навчання».

Тема №2 «Сучасна освіта та нові технології в освіті. Досвід країн ЄС».

Тема №3. «Технології SMART в освіті в усьому світі». «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет». Веб-конференція (інтернет-конференція)».

Тема №4 «Гейміфікація освіти - практичні ігри та інтерактивні способи залучення учнів. Змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та офлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom та Moodle».

Тема №5 Програмоване та адаптивне навчання.

Зміст: опрацювання навчальних он-лайн-матеріалів за тематикою міжнародного підвищення кваліфікації вебінару.

Тривалість / обсяг: 45 годин (1,5 кредиту ЄКТС).

Під час вебінару слухачі набули таких компетентностей: професійні та загальні навички використання Європейського досвіду в закладах освіти щодо впровадження інтерактивних технологій та хмарних сервісів в онлайн навчанні при підготовці здобувачів освіти.

Види діяльності: лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини