Меню
Остання редакція: 11 червня 2019

Вітаємо з успішним складанням комплексного екзамену за фахом та присвоєнням кваліфікації бакалавра!

Відбулися комплексні екзамени за фахом для атестації здобувачів вищої освіти заочної та денної форм навчання факультету економіки і підприємництва Уманського національного  університету садівництва за напрямами підготовки 6.030504 «Економіка підприємства», 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» та за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Головою екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти був призначений завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, кандидат економічних наук, доцент Сергій Соколюк. Заступником голови ЕК стала кандидат економічних наук, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Олена Жарун; членами екзаменаційної комісії – кандидати економічних наук, доценти кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Інна Чернега та Олександр Непочатенко; секретарем екзаменаційної комісії − викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Наталія Бленда.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва готує висококваліфікованих бакалаврів з економіки підприємства за напрямом підготовки 6.030504 «Економіка підприємства», бакалаврів з управління персоналом та економіки праці за напрямом підготовки 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» та бакалаврів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навиками з присвоєної кваліфікації.

Рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію бакалавра з відповідних спеціальностей присвоїти студентам-випускникам заочної та денної форм навчання.

Завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Сергій Соколюк наголосив на тому, що з отриманням диплому бакалавра навчальний процес не закінчується, його можна продовжити на факультеті економіки і підприємництва та здобути освітній рівень магістра.

Професорсько-викладацький склад кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності бажає усім випускникам успіхів в усіх справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття. Хай ваші здобутки стануть стартовим майданчиком для вступу в магістратуру, успішної кар'єри, щасливого життя!

 

                                                            Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

З ювілеєм, наше славне місто, тебе вітає урочисто Уманський національний університет садівництва!