Меню
Остання редакція: 14 лютого 2018

Побачила світ монографія: «Організаційно-економічні засади розвитку інтенсивного садівництва в сільськогосподарських підприємствах»

Вийшла з друку монографія доктора економічних наук, професора Юлії Нестерчук та кандидата економічних наук Оксани Тупчій «Організаційно-економічні засади розвитку інтенсивного садівництва в сільськогосподарських підприємствах».

У монографії досліджено та обґрунтовано основні напрями підвищення інтенсифікації виробництва плодів та ягід, запропоновано критеріальну оцінку економічного розвитку садівничих підприємств для оцінки типу підприємства. Досліджено ефективність виробництва плодів та ягід у садівничих підприємствах та виявлено вплив рівня інтенсифікації на ефективність галузі. Розроблено та запропоновано економіко-математичну модель оптимізації сортового складу промислового саду для садівничих підприємств Вінницької області. Здійснено економічну оцінку інтенсивних систем ведення промислового садівництва й розраховано інвестиційний проект на закладання інтенсивного яблуневого саду. Викладено пропозиції щодо формування інноваційного плодоягідного кластера та узагальнено взаємовигідні відносини між його учасниками.

Розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів.