Меню
Остання редакція: 06 березня 2019

Виховна година «Уманському національному університету садівництва - 175»

Виховна робота в Уманському національному університеті садівництва займає важливе місце у житті кожного студента.

Напередодні святкування 175-річчя університету куратори 11-пт та 11-к-пт груп, кандидати економічних наук, доценти кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національному університеті садівництва Інна Чернега та Сергій Соколюк організували виховну годину у музеї університету для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з метою ознайомлення з історією та традиціями навчального закладу.

Провела екскурсію завідувач музею історії університету Оксана Свистун. Студенти мали змогу дізнатися про всі історичні періоди розвитку навчального закладу, починаючи з часу заснування і до сьогодення. Світлини, документи, рукописи, друковані видання, речові експонати – сторінка за сторінкою розповідають про заклад, його викладачів, випускників, студентів та знакові події у долі університету.

Музей історії Уманського національного університету садівництва є невід’ємною складовою у системі навчально-виховної та наукової роботи. А головним його завданням є нагромадження, збереження та відтворення в хронологічній послідовності історії навчального закладу: від витоків – до сьогодення.

Студентів глибоко вразили високі досягнення відомих учених-випускників університету, які є для них взірцем у майбутньому.

Завдяки різноманітним експозиціям музею, студенти отримали нову наочну інформацію про університет, який стане для них рідною домівкою на час навчання і залишить кращі спогади на все життя.


куратор 11-пт, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Інна Чернега,

куратор 11-к-пт, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Сергій Соколюк