Меню
Остання редакція: 06 квітня 2016

Виховна година на кафедрі економіки

Формування національної інтелігенції, сприяння збагаченню й оновленню інтелектуального генофонду нації, виховання її духовної еліти – це мета, що стоїть перед вищими навчальними закладами на одному рівні з підготовкою висококваліфікованих фахівців. Всебічний та гармонійний розвиток особистості неможливий без виховної роботи. Про це ніколи не забувають ні викладачі, ні студенти Уманського НУС.

Виховний процес є невід’ємною складовою освітньої діяльності колективу нашого вузу.  Тому в Уманському національному університеті садівництва значну увагу приділяють вихованню студентів.

Куратор 31 – е групи факультету економіки і підприємництва кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки Інна Чернега 4 квітня провела виховну годину. На цій виховні годині у студентів виникало багато запитань та пропозицій, що стосуються процесу навчання, оскільки навчальний процес в університеті є основною ланкою професiйного становлення студента.

Особливий акцент було зроблено на важливості самостійної роботи студентів, адже в Уманському НУС створені всі необхідні для цього умови.

Інна Чернега,

куратор 31 – е групи