Меню
Остання редакція: 10 вересня 2016

Відбулася зустріч ректора Уманського НУС з першокурсниками

6 вересня 2016 року відбулася зустріч студентів першого курсу факультету економіки і підприємництва 11-пт групи з ректором Уманського НУС. Олена Непочатенко виступила з вітальним словом, донесла інформацію про структуру університету, його традиції та досягнення, познайомила першокурсників із членами ректорату. Студенти із захопленням слухали напутні слова Олени Олександрівни, яка закликала студентів до активного життя та сумлінного навчання в університеті.

Про діяльність художніх колективів університету, в яких студенти можуть відкрити себе і розвивати свої таланти розповіла старший викладач Центру культури і виховання студентів Наталія Шаповаленко.

Завідувач кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Іван Чорнобаб проінформував студентську аудиторію про спортивні секції, що діють в університеті, та запросив всіх охочих до участі у них.

З умовами вступу та навчання на військовій кафедрі ознайомив викладач кафедри військової підготовки Валерій Цкітішвілі.

Голова ради студентського самоврядування університету Вікторія Уманчик розповіла про діяльність Ради та закликала студентів до активної участі у заходах, які проходять за сприяння студентського активу.

Кожен із виступаючих наголошував, що студентські роки тільки починаються і тому з перших днів навчання потрібно старанно здобувати знання та долучатися до активного студентського життя.

 

Тетяна Пісна, староста 11-пт групи