Меню
Остання редакція: 07 травня 2018

Студенти-першокурсники долучились до плетіння сіток для бійців АТО!

Ніколи раніше в Україні так активно не розвивався волонтерський рух, коли без жодної винагороди, люди допомагають тим, хто боронить їхній мир та спокій. З початком військових дій на Сході України науково-педагогічний колектив та студенти надають всебічну допомогу українській армії - УНУС є ініціатором громадських акцій, метою яких є допомога нашим воїнам.

Небайдужі уманчани об’єдналися для спільної доброї справи — плести маскувальні сітки для військових у зоні АТО, адже вільних рук і матеріалів для плетення сіток обмаль. Приєднатися до людей доброї волі – стати волонтерами – вирішили студенти 11-пт групи: Зайчук Євгеній, Горбенко Юрій, Сікорський Богдан, Поштарюк Ірина, Руденко Ліля, Турчак Антон, Букатиський Назарій. Працювали з великим ентузіазмом два дні, вміло переплітаючи тканину у вічка сітки. Зрозуміли, що робота ця не надто складна. Витратили всього по кілька годин свого вільного часу, а сплели майже дві величезні захисні сітки (2×4 та 5×2м). Приємно знати, що хоч чимось можеш допомогти нашим героям. Адже вони відстоюють свободу та незалежність всієї країни, боронять наш мирний сон і можливість спокійно вчитися. 

Завдяки такій роботі у студентів формується відчуття відповідальності та небайдужості. В подальшому наш ВУЗ продовжить працювати в цьому напрямкові. Ми закликаємо усіх, хто розуміє важливість кожного доброго вчинку, приєднатись до потрібної, цікавої та важливої справи. 

Долучайтесь до плетіння сіток для бійців АТО!

Студенти 11-пт групи,

спеціальності підприємництво, торгівля та біржова діяльність