Меню
Остання редакція: 19 листопада 2017

Майбутні абітурієнти завітали на День відкритих дверей Уманського НУС

В Уманському національному університеті садівництва 17 листопада 2017 року відбувся урочистий День відкритих дверей, під час якого майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися з керівництвом університету, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, а також ознайомитися з правилами вступу до вищих навчальних закладів 2018 року.

Викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та студенти Уманського НУС гостинно зустріли учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Бершадського району.

Захід розпочався традиційною презентацією факультетів Уманського національного університету садівництва, після чого відбулася екскурсія по загадковій території університету. Цікаву екскурсію для старшокласників Бершадського району провели к.е.н., викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Оксана Тупчій та студент 41-еп групи Микола Чемирись. З великим задоволенням гості нашого університету познайомилися з роботою наукової бібліотеки, кафедр університету, сучасними науково-дослідними навчальними лабораторіями, центра культури і виховання студентів, оранжереї, спортивного комплексу, гуртожитків та з науковими досягненнями вищого навчального закладу.

Всіх гостей заходу пригощали гарячим чаєм, кавою, різною випічкою та солодощами. Це допомогло максимально створити комфортну та дружню атмосферу між університетом та майбутніми студентами.

Викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності запросили майбутніх абітурієнтів вступати до Уманського національного університету садівництва, який лідирує в рейтингу вищих аграрних навчальних закладів, де є всі умови для навчання та відпочинку і де є можливість стати висококваліфікованим фахівцем.

День відкритих дверей в Уманському національному університеті садівництва для майбутніх абітурієнтів став чудовою нагодою визначитися із майбутньою професією!

 

Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, викладач кафедри підприємництваторгівлі та біржової діяльності