Меню
Остання редакція: 01 вересня 2016

Любов до Батьківщини

1 вересня на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності кандидат економічних наук, доцент Сергій Соколюк провів першу лекцію в новому навчальному році для студентів ІV курсу факультету економіки і підприємництва, присвячену темі «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України». Лектор ознайомив студентів з основними державотворчими подіями становлення незалежної України, з історією української національної символіки, розповів про демократичні перетворення, які вплинули на подальший розвиток прав і свобод людини й громадянина, гарантованих Конституцією. Сергій Юрійович акцентував увагу на тому, що невід’ємною частиною громадянської культури виступає почуття відповідальності за долю рідної землі і народу.

На лекцію був запрошений учасник бойових дій у зоні АТО Євген Буянов, який розповів студентам про сьогодення воїнів АТО, а також акцентував увагу на такому важливому в наш час понятті як «патріот» і закликав студентів бути справжніми патріотами своєї Батьківщини – України.

Висловлюємо слова вдячності й підтримки героям, що захищають нашу рідну Україну, зокрема дякуємо Євгену Олександровичу за цікаву зустріч.

Віримо, що на нашій землі наступить мир, а доти – щомиті підтримуємо та чекаємо воїнів живими!

Оксана Тупчій, к.е.н., викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності