Меню
Остання редакція: 08 листопада 2017

З днем захисника вітчизни, наші охоронці спокою та миру!

Свято мужності й патріотизму ми відзначаємо в час, коли на сході країни зберігається напружений стан.10 жовтня 2017 р. студенти та викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності привітали нашого студента 3-го курсу, Ростислава Беньковського, який воює в зоні АТО на передовій лінії фронту понад чотири місяці та прибув в університет на чергову сесію. На жаль, свято захисника вітчизни доведеться зустрічати, одягнувшись у бронежилет та взявши в руки автомат, тож вітання довелося приймати напередодні. До привітань викладачі вручили Захиснику невеличку грошову допомогу на придбання  теплих речей, адже незабаром холодна пора.

В рамках профорієнтаційної роботи викладачі кафедри передали для фронтових товаришів Ростислава рекламні флаєри нашого вузу, кулькові ручки та пролунав заклик: «Двері Уманського НУС для вас, воїни АТО, завжди відкриті. Вищу освіту приходьте здобувати до нас!»

Привітання закінчились побажаннями: щоб в Україні запанував довгоочікуваний мир, виганяйте швидше з наших земель цю «нечисть». Нехай Свята Покрова охороняє мужніх українських воїнів, а Божа Матір буде Вашою заступницею, бо не випадково в день великого християнського свята - Покрови Пресвятої Богородиці - ми вшановуємо захисників рідної землі!

Слава Україні! Героям слава!

 Олена Семенда, к.е.н., старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності