Меню
Остання редакція: 23 листопада 2018

Крокуймо за Лідерами

Студентські роки - найкращі, сповнені незабутніми подіями, зустрічами із цікавими людьми, радістю від нових досягнень і перемог. Організовуючи конкурс «Студентський лідер факультету економіки і підприємництва – 2019», Уманський національний університет садівництва надає можливості студентам для саморозвитку й розкриття наукових, спортивних і творчих талантів. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента.

Тільки щирі самостійні зусилля можуть дати гарний результат. Учасницею цьогорічного конкурсу стала і студентки  спеціальності «підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Дар’я Якубовська, Крістіна Сакович. Щиро дякуємо батькам цих студенток за творчих і талановитих дітей.

Не було переможених, усі були найкращі під час свята! Безумовно, обрати кращу серед кращих для журі було складно, але за підрахунками балів перемогу отримала Дар’я Якубовська.

Хтось отримав звання зараз, хтось отримав найсильнішу мотивацію і спонукання до більш ефективної діяльності, щоб наступного року довести, що гідний не тільки бути учасником, але й мати почесний титул «Студент Лідер». Наш університет може пишається своїм майбутнім, бо воно перед нами – у кожному з нас. Абсолютно кожен – яскрава, самодостатня, талановита індивідуальність. І хай кожен студент пишається нашими переможцями в 2018-2019 роках і бере приклад з них! Бути кращим – це досягнення!

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності всіх студентів вітає з їх професійним святом – Днем студента та зичить творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів!