Меню
Остання редакція: 12 вересня 2017

Святкування Дня університету

День університету – наше спільне свято, добра нагода оглянутися на пройдений шлях, згадати здобутки і досягнення професорсько-викладацького складу  університету, насолодитися концертною програмою, поспілкуватися у неформальній обстановці.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на високому рівні представив свої науково-педагогічні досягнення і здобутки: монографії, підручники, посібники, наукові публікації, методичні розробки, свідоцтва про реєстрацію авторських прав на підручники та нагороди за останні роки.

Бажаємо всім і надалі йти в ногу з часом. Нехай Ваша сумлінна праця в ім’я університету й України залишатиметься такою ж плідною і допомагатиме успішно виховувати молоде прогресивне покоління вільної, суверенної, квітучої країни!

 Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Відео

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини