Меню
Остання редакція: 22 березня 2017

Боротьба з туберкульозом в Україні

21  березня 2017 року відбулася виховна година на тему «Боротьба з туберкульозом в Україні» на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

На виховній годині були присутні студенти 31-е та 31-еп групи, куратори груп, кандидати економічних наук, доценти Світлана Петрівна Ткачук, Олена Володимирівна Жарун та викладачі кафедри.

Розпочав виховну годину студент 31-е групи Артем Паламарчук. Він розповів студентам, що таке туберкульоз, як з ним можна боротися, які можуть бути наслідки даної хвороби, куди варто звертатися коли виявлено перші признаки туберкульозу і які потрібно проводи профілактичні засоби.

Також до розповіді долучилася студентка 31-еп групи Аліна Гнатюк. Вона розповіла коли вперше було виявлено туберкульоз і яким вченим та  коли вперше в Україні було виявлено хворобу.

Загалом виховна година носила емоційний і актуальний характер, доповідачі відповіли на багато запитань, які виникали у студентів та викладачів кафедри.


       В кінці доповіді Артем та Аліна побажали викладачам та студентам міцного здоров’я, бути обачними, берегти себе та мати гарний позитивний настрій кожного дня.